Nyhedsbrev april 2023

Kære alle

Ny affaldsordning 

Så er der leveret 2 dobbeltkammer-beholdere til vores huse og den nye sorterings- og tømningsordning er i gang. Godt det nu bliver indført – også så ræven ikke længere kan splitte de tidligere papirsposer ad og sprede indholdet omkring som en slem øjebæ.

Vi har fået flere forespørgsler om regler for skjul til affaldsbeholderne. Det er ikke et krav at omslutte beholderne med skjul, men mange er allerede i gang hermed, og vi foreslår at de bygges med materiale der falder godt ind i landskabet og gerne har samme farve som huset hvis muligt.

Vejudbedring

Vi har aftalt med vores nye entreprenør Casper Jensen at alle fire veje bliver udbedret i løbet af maj. Sarasvej har allerede fået 2 runder fordi den var mest medtaget på stykket ned mod Kettrup Bjergevej

Naturpleje

Det er med glæde vi kan meddele at vi har fået aftale i stand med ny dyreholder, Lars Oscar Pedersen, Saltum som er klar til at sætte 3 afhornede Dexter køer ud i folden en af de nærmeste dage til sommerafgræsning iht den dispensation vi modtog sidste år af Jammerbugt Kommune

Naturvandring 27. maj

Hermed invitation til at deltage i vores naturvandring 27. maj. Vi mødes ved Hjertesøen kl 6.30 og går en tur på et par timer i vores skønne område. Turen afsluttes med morgenkaffe og brød, (måske fra Brødskabet på hjørnet af Kettrupvej og Kettrup Bjergevej!). Tilmelding til turlederen, formand Peter Bonne Eriksen på SMS 21696212 eller mail peterbonneeriksen@hotmail.com senest 20. maj. Gode chancer for at se og høre mange forskellige fugle, og sikkert også de fine blomster og sommerfugle som er fremme på dette tidspunkt.

Indkaldelse til generalforsamlingen som finder sted 1. juli følger senere iht vedtægterne

hilsen

pbv 

Peter Bonne Formand